باقری، معصومه؛ رضادوست، کریم؛ آوینی، محمو ؛ موالی زاده، الهه (1395 ). بررسی اثر عامل جهانی شدن بر دگرگونی الگوی تغذیه. توسعه اجتماعی، 40 (10)، 59 – 76.
بلوکباشی، علی (1394). آشپز و آشپزخانه. تهران: انتشارات جاوید.
بوردیو، پیر(1392). تمایز: نقد قضاوتهای ذوقی. ترجمة حسن چاوشیان، تهران: نشر ثالث.
تصدیکار، علی؛ نودهی، مرتضی (1392). عادت غذایی بومی و میزان پایداری هویت اجتماعی. فصلنامه توسعه اجتماعی، 8 (2)، 153- 180.
جمشیدیها، غلامرضا؛ پرستش، شهرام (1386). دیالکتیک منش و میدان در نظریه عمل پییر بوردیو. نامة علوم اجتماعی، 30، 1-32.
جرمو، جان؛ ویلیامز، لورن (1394). جامعهشناسی غذا و تغذیه اشتهای اجتماعی. ترجمه هما زنجانی زاده، تهران: جامعه شناسان.
جنکینز، ریچارد (1385). هویت اجتماعی. ترجمه تورج یار احمدی، تهران: نشر شیرازه.
چاوشیان، حسن (1387). سبک زندگی و هویت اجتماعی (مصرف و انتخابهای ذوقی به عنوان شالوده تمایز و تشابه اجتماعی در دوره اخیر). رساله دکتری تخصصی، دانشگاه تهران.
حیدرآبادی ابوالقاسم؛ مهاجری، محمد (1399). تبیین جامعه شناختی الگوهای غذایی شهر تهران. فصلنامه علمی برنامه ریزی رفاه و توسعه اجتماعی، 11 (43)، 1 – 32.
خواجه نوری، بیژن؛ کوچانی اصفهانی، مسعود (1395). سرمایه فرهنگی و مصرف غذاهای مدرن و سنتی. مطالعات علوم اجتماعی ایران. 48(13)، 65-52.
ستندیج، تام (1398). خوراک و تاریخ. ترجمه محسن مینو خرد، تهران: نشر چشمه.
علیزاده اقدم، محمدباقر (1388). مطالعه سبک زندگی سلامت محور شهروندان :امیدها و بیم ها. پایان نامه دکتری جامعه شناسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه اصفهان.
قادرزاده، امید و غلامی، احمد (1392). مطالعه کیفیت و دلالتهای معنایی غذا و تناول آن نزد زنان، زن در توسعه سیاست، 20، 153- 169.
گیدنز، آنتونی (1385). تجدد و تشخص، جامعه و هویت شخصی در عصر جدید. ترجمه: ناصر موفقیان، تهران: نشر نی.
ممتاز، فریده (1388). معرفی مفهوم طبقه از دیدگاه بوردیو. پژوهشنامه علوم انسانی، 41 -42، 149 – 160.
نوابخش، مهرداد؛ مننی، ابوذر (1396). بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر. علوم غذایی و تغذیه، 33(8)، 33-48.
نوغانی، محسن؛ خراسانی، محمدمظلوم؛ محمودآبادی، زینب (1391). شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر اختلالات تغذیه در دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد. زن در توسعه و سیاست، 3، 125 – 142.
References
Anderson, S. (2013). The effects of social interactions on consumption: A test of social facilitation. The Huron University College Journal of Learning and Motivation, 51(1), 1-13.
Bargiota, A., Delizona, M., Tsitouras, A., & Koukoulis, G. N. (2013). Eating habits and factors affecting food choice of adolescents living in rural areas. Hormones, 12(2), 246-253.
Beardsworth, A and Keil, T. (1997). Sociology on the Menu, an Invitation to the Study of Food and Society. London: Routledge.
Douglas, M. (1984). Food in the Social Order: Studies of Food and Festivities in Three American Communities, Volume 9. London and New York: Russell Sage Foundation.
Edwards, J. S. (2013). The foodservice industry: Eating out is more than just a meal. Food Quality and Preference, 27(2), 223-229.
Lahsaeizadeh, A. (2001). Sociological analysis of food and nutrition in Iran. Nutrition & Food Science, 31(3), 129-135.
Valentine, G. (1999). Eating in: home, consumption and identity. The Sociological Review, 47(3), 491-524.